Historien bak varmedressen!

Siden før oppstarten av Traktorpikene drømte vi om å designe den perfekte varmedressen for damer. Vi hadde selv behov for en dress som kunne holde oss varme og tørre, samtidig som den tålte en lang og hard dag ute på gården med både maskiner, dyr og barn.

Da den første varmedressen kom i 2018 var interessen og forspørselen stor og de første modellene solgte ut på rekordtid. Vi kan fortsatt glede oss over tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som kan fortelle at den første varmedressen fortsatt gjør stor nytte av seg i gårdsarbeid, i barnehager, på hesteryggen, på hytta og ellers hvor varmedressen er god å ha.

Det ble raskt bestemt at beholdningen måtte suppleres og etter konstruktive tilbakemeldinger fra lojale kunder, samt en ny runde ved tegnebordet ble dagens varmedresser en del av kolleksjonen i 2021.

Med forbedrede borrelåser, YKK glidelåser, solid vann- og vindavstøtende materiale i polyamid (nylon), vanntette felt rundt ermer, på baken og på knærne, avtagbar hette, quiltet foring, dype lommer for oppbevaring og glidelåser for lufting under ermene og langs beina for å nevne noe, vil vi si at varmedressen vi nå har på lager er noe av det tøffeste du kan få av utendørs bekledning til dame.

Varmedressen er Traktorpikenes hjertesten og stolthet. Dressen har en behagelig passform og sitter som støpt på kvinnekroppen uten at den føles tung og klam. Takket være masse smarte løsninger og kvalitetssterke materialer får du her en dress som gir deg komfortable dager ute i kulda i mange mange år fremover.

Nå som temperaturen faller og vinteren nærmer seg med stormskritt er varmedressen allerede tatt fram og klar for en ny sesong - vi gleder oss!

Varmedress Røsslyng Traktorpikene
Varmedress Namsen Traktorpikene

Varmedress Namsen 

kr 4 299 kr 2 750
Varmedress Røsslyng Traktorpikene

Varmedress Røsslyng 

kr 4 299 kr 2 750

Hvorfor velge varmedress fra Traktorpikene?

I motsetning til de fleste varmedresser på markedet produsert i polyester, har vi valgt hovedstoffet polyamid (nylon) i vår dress. Et langt sterkere og tøffere materiale som tåler kraftig bruk og vask uten at kvalitet, passform og farger forringes. Varmedressen er designet og utviklet av damer som selv bruker varmedressen i sin hverdag - både i jobb og på fritida. Med sin feminine passform kan du være sikker på at du ser flott ut uten at det har gått på bekostning av kvalitet og funksjonalitet.

Varmedressen får du til kun kr. 2.750 (Ordinærpris kr. 4.299)

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker!

Se flere produkter
Du mottar denne e-posten fordi du er påmeldt vår e-postliste.
Dine opplysninger   |   Avmelding   |   Åpne i nettleser
Mailmojo